20.12.2022;

Premijera predstave “Sat koji je zaboravio zvoniti”

U sklopu programa Prosinac u gradu 2022. održana je premijera predstave “Sat koji je zaboravio zvoniti” u izvedbi polaznika Dramskog studija Kazališta Virovitica pod mentorstvom i u režiji Snježane Lančić, voditeljice Dramskog studija.
U predstavi pratimo dramsku družinu koja priprema blagdansku predstavu “Sat koji je zaboravio zvoniti”. U duhovitoj igri akteri nam otkrivaju da je sat Svetog Nikole zaboravio zvoniti pa on nije krenuo dijeliti darove dobroj djeci, iako je sve pripremio. Djeca su ga čekala i čekala… u međuvremenu su se prisjetili prošlogodišnje predstave o tri zaigrane mušice koje neprestano ulaze u kuće u potrazi za pekmezom i vinom. Kada se najnestašnija od njih po imenu Zuki ne može svladati i prestati lickati vino, zamalo završi kao ručak jednom vrapcu. Srećom Zukine prijateljice, Zuzu i Zumba spašavaju joj život i od tada tri prijateljice za blagdane, ali i za druge prilike piju samo sok od jabuke.
U predstavi igraju: Lea Palatinuš, Marija Iličić, Nicole Dukarić, Ena Vidović, Tena Feketija, Mia Vezmarović, Sophie Djačanin, Emma Bušetinčan, Roko Pleša, Veronika Bartolić, David Kolesarić, Nika Stigleitner, Patricija Bošnjak, Nina Rajnović, Lucija Slavić, Lucija Knežević, Nika Radan, Ema Kašaj, Ema Razlog, Šimun Špoljarić, Valentina Crljen, Nikolina Crljen, Laura Ganjto, Petra Putnik, Petra Grgić.